Home Pesti Srácok Ezt még mi is komolyan gondoljuk Nem provokált fegyveres támadás

Nem provokált fegyveres támadás

8 min read
0
0
48

A meg nem támadási és kölcsönös segítségnyújtási szerződések kedvelt fordulata, hogy egyik ország akkor segít a másiknak katonailag, ha azt nem provokált fegyveres támadás éri. Ez nem kiskapu, hanem olyan józan fék, amelyet minden állam szívesen lát, aki nem akar belekeveredni mindenféle konfliktusokba. Az emberiség kétségtelen fejlődésének bizonyítéka az, hogy eddig soha nem kellett kibontani ezt a részletet jobban, mert régebben ez úgy ment, hogy hadseregeket küldtek egymásra az államok, és nagyjából lehetett tudni, hogy mi számít például fegyveres támadásnak.

Hála azonban a liberalizmus világméretű térhódításának, olyan új fegyverek kerültek az országok birtokába, amelyeket évezredekig nem volt képes kitalálni a tunya emberi elme. Olyan volt, hogy egy ország a saját állampolgárait telepítette egy másik országba, annak katonai legyőzése után, de olyan még nem volt, hogy valaki fegyveres agresszió helyett azzal támadjon meg intakt és szuverén országokat, hogy idegen etnikumú és vallású, agresszív, kártékony, beilleszkedni nem akaró népességet telepítsen erőszakkal a területükre.

Íme van új a nap alatt.

Magyarországot az állítólagos katonai és a politikai szövetségesei megtámadták. Az, hogy a támadás nem fegyverrel, hanem szerencsétlen becsapott menekültek felhasználásával történik, hiszen azoknak a német életszínvonalat, a nemierőszakolás szabadságát, a nők korlátlan elnyomásának lehetőségét és a vendégjoggal történő korlátlan visszaélést ígérték, nem változtat a lényegen.

Az változtat, hogy itt Magyarországon ezek az alapvető jogok nem fognak a rendelkezésükre állni. Mi ugyanis védekezni fogunk. Eleve nem fogjuk beengedni őket. Szó sem lesz arról, hogy ismeretlen embereket, hamis papírokkal, akiket a részünkre a nyugati titkosszolgálatok kiválogattak az agysebészek tömegéből, virággal fogunk fogadni a Keletiben. Mi itt Magyarországon nem fogjuk a családunkat, egymás családját sem kitenni annak, hogy az Iszlám Állam időlegesen az ipart szüneteltető tömeggyilkosai itt hédereljenek a mi pénzünkön két mészárlás között.

Az ismeretlen hátterű, együttműködni nem akaró szélsőséges migráns fegyver, amelyet egy Németföldön elfajult ideológiába beleőrült vezér és kancellár, nem először az elmúlt száz évben, használ fel Európára és a mi elpusztításunkra.

A hírek szerint a bírósági döntésen felbuzdulva Junker már duplázná a kvótát. Ne legyen kétségünk, biztos van ott egy titkárnő, aki a szövegbe időről időre beírja a nagyobb számokat. Ha ezt a döntést elfogadjuk, sem hazánk, sem országunk nem lesz néhány év múlva.

Az őrület az őrület.

Mi egyetlen mohamedánnak sem ígértük meg, hogy befogadjuk. Egyetlen EU-s dokumentumban sem szerepel, hogy a tagok egyike által hozott döntés a saját szuverenitásán belül, hatással lehet a többiek szuverenitására. A kvótaper ítélete hadüzenet, hadüzenet az országok szuverenitása ellen, hadüzenet a normalitás, az értelem ellen. Hadüzenet annak az Európának, amelynek részei vagyunk.

Ezekkel nem szabad egy bíróságra járni, egy kocsmába sem. Ezek annyira buták, hogy még a legótvarabb magyar krimóban is éveket kell vedelnie a kannás bort egy átlagos debilnek, hogy a liberális elit szintjére süllyedjen. De a lehelete még akkor is jobb lesz, mint ezeknek a náci felsőbbrendűséggel hablatyoló, a kommunisták arroganciájával kioktató kis senkiknek.

Ne felejtsük el, mi vagyunk Európa, nem ők.

A Nem provokált fegyveres támadás bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.

Load More Related Articles
Load More By Rendszergazda
  • A Göncz Árpád mítosza

    Szeretném leszögezni, hogy még egy olyan világban is, ahol tisztelettel beszélnek Horn Gyu…
  • A Göncz Árpád mítosza

    Szeretném leszögezni, hogy még egy olyan világban is, ahol tisztelettel beszélnek Horn Gyu…
  • A Göncz Árpád mítosza

    Szeretném leszögezni, hogy még egy olyan világban is, ahol tisztelettel beszélnek Horn Gyu…
Load More In Ezt még mi is komolyan gondoljuk

Vélemény, hozzászólás?

Check Also

Trend: öltöztesd zöldbe az otthonod!

A természet színe, ami növekedést, megújulást és nyugalmat jelent – csak néhány példa a so…