Home Pesti Srácok Ezt még mi is komolyan gondoljuk  „Index, jelentésmódosult szó, jelentése: hazugság” (Értelmező szótár, 2022)

 „Index, jelentésmódosult szó, jelentése: hazugság” (Értelmező szótár, 2022)

4 min read
0
0
27

Azért szeretem az Indexet, mert mostanra sikerült elérnie, hogy tényleg semmit ne higgyek, amit odafogalmaznak. Valószínűleg a Népszavában is sokkal több igazság van, mint az Indexben, még a hőskorát tekintve is. Gratulálok. Viszont így felhőtlen szórakozást kínál, mert azt bizonyosan meg lehet tudni belőle, hogy hogyan nincsenek biztosan a dolgok.

Nincs értelme, hogy a soronként két-három vasúti kocsi méretű nyilvánvaló hazugságot tartalmazó magyarellenes rágalomhalmazból egynél többet beidézzek, mert egy elég ahhoz, hogy elhelyezze a szerzőt, a főnökeit és közös tulajdonosukat foglalkozásilag az „Egyedül Vagyunk” nyilas újság és a „Szabad Nép” univerzumában:

„Görögországba érve egy embercsempész megígérte nekik, hogy eljuttatja őket Ausztriába, de praktikus okokból külön kell utazniuk. Daria a gyerekekkel egy személyautóban, Aras pedig kamionba bújtatva indult Európa felé. Végül azonban csak a férfi érkezett meg. A nőt és gyerekeit elkapták Macedóniában.”

Praktikus okokból? Milyen ember az, aki ilyen előzmények után elhagyja a gyermekeit és a feleségeit, bocsánat feleségét, embercsempészek kénye-kedvére, hogy maga egyedül juthasson a jólétbe?

Én elhiszem, hogy ez liberáliséknál nem feltűnő, több millió fiatal muszlim férfinál sem zavarta őket, hogy ezek a munkavágyó arab értelmiségiek millió számra hagyták a „veszélyzónákban”, még csak nem is Törökországban vagy Görögországban a testvéreiket és gyermekeiket, meg asszonyaikat, hiszen maguk is így tennének. Csak így lehet, hogy fel sem tűnik nekik ez az apró gikszer.

A hazaárulókat sem értem a saját hazámban, de azzal végképp nem tudok mit kezdeni, aki veszélynek teszi ki a gyermekeit és közben nincs is ott, csak azért, hogy jólétben élhessen vagy terjeszthesse az agresszív vallását. Vagy inkább a kettőt egyszerre.

Aki ebben támogatja őket az náci és kommunista tömeggyilkos egyszerre, mindennek az alja. A halál propagandistája.

És ha nem lenne világos, a hely, az úgynevezett börtön, ahol ezek vannak, Szerbia felé teljesen nyitott.

A  „Index, jelentésmódosult szó, jelentése: hazugság” (Értelmező szótár, 2022) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.

Load More Related Articles
Load More By Rendszergazda
Load More In Ezt még mi is komolyan gondoljuk

Vélemény, hozzászólás?

Check Also

Akarod tudni, mit eszel?

Akarják tudni, mit esznek, mit isznak? Brüsszel ebben másképpen gondolkozik. „Érzelmi síkr…