Home Pesti Srácok Ezt még mi is komolyan gondoljuk  „Index, jelentésmódosult szó, jelentése: hazugság” (Értelmező szótár, 2022)

 „Index, jelentésmódosult szó, jelentése: hazugság” (Értelmező szótár, 2022)

4 min read
0
0
38

Azért szeretem az Indexet, mert mostanra sikerült elérnie, hogy tényleg semmit ne higgyek, amit odafogalmaznak. Valószínűleg a Népszavában is sokkal több igazság van, mint az Indexben, még a hőskorát tekintve is. Gratulálok. Viszont így felhőtlen szórakozást kínál, mert azt bizonyosan meg lehet tudni belőle, hogy hogyan nincsenek biztosan a dolgok.

Nincs értelme, hogy a soronként két-három vasúti kocsi méretű nyilvánvaló hazugságot tartalmazó magyarellenes rágalomhalmazból egynél többet beidézzek, mert egy elég ahhoz, hogy elhelyezze a szerzőt, a főnökeit és közös tulajdonosukat foglalkozásilag az „Egyedül Vagyunk” nyilas újság és a „Szabad Nép” univerzumában:

„Görögországba érve egy embercsempész megígérte nekik, hogy eljuttatja őket Ausztriába, de praktikus okokból külön kell utazniuk. Daria a gyerekekkel egy személyautóban, Aras pedig kamionba bújtatva indult Európa felé. Végül azonban csak a férfi érkezett meg. A nőt és gyerekeit elkapták Macedóniában.”

Praktikus okokból? Milyen ember az, aki ilyen előzmények után elhagyja a gyermekeit és a feleségeit, bocsánat feleségét, embercsempészek kénye-kedvére, hogy maga egyedül juthasson a jólétbe?

Én elhiszem, hogy ez liberáliséknál nem feltűnő, több millió fiatal muszlim férfinál sem zavarta őket, hogy ezek a munkavágyó arab értelmiségiek millió számra hagyták a „veszélyzónákban”, még csak nem is Törökországban vagy Görögországban a testvéreiket és gyermekeiket, meg asszonyaikat, hiszen maguk is így tennének. Csak így lehet, hogy fel sem tűnik nekik ez az apró gikszer.

A hazaárulókat sem értem a saját hazámban, de azzal végképp nem tudok mit kezdeni, aki veszélynek teszi ki a gyermekeit és közben nincs is ott, csak azért, hogy jólétben élhessen vagy terjeszthesse az agresszív vallását. Vagy inkább a kettőt egyszerre.

Aki ebben támogatja őket az náci és kommunista tömeggyilkos egyszerre, mindennek az alja. A halál propagandistája.

És ha nem lenne világos, a hely, az úgynevezett börtön, ahol ezek vannak, Szerbia felé teljesen nyitott.

A  „Index, jelentésmódosult szó, jelentése: hazugság” (Értelmező szótár, 2022) bejegyzés először a PestiSrácok jelent meg.

Load More Related Articles
Load More By Rendszergazda
  • Vona tévedése

    Tragikomikus tévedéssel birkózik a jobb sorsra érdemes pártelnök. Neki tragikus, nekünk ko…
  • Jeruzsálem, Izrael fővárosa

    Kevés ijesztőbb dolog van a világon liberális felebarátaink számára, mint amikor a világ l…
  • És akkor vajon kire szavaznak?

    Hallgatom a Klubrádiót. Drágabolgárúr… Miért, miért? Hát, nem hallgathat az ember egész na…
Load More In Ezt még mi is komolyan gondoljuk

Vélemény, hozzászólás?

Check Also

Brazília: felfüggesztették a labdarúgó-szövetség elnökét

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) ideiglenesen 90 napra felfüggesztette tisztségében…